EMIGRACIÓ I APARHEID SANITARI” L’exclusió social: primera pedra del totalitarisme

cartellEl proper dilluns 10 de desembre a les 19h, l’Observatori Guinardó-Can Baró en defensa dels serveis públics i drets socials organitza una xerrada i debat sobre l’exclusió social que representa el Reial Decret 16/2012. El caràcter masclista, racista i classista que desprèn aquesta mena de mesures, fan que no dubtem en anomenar-les Apartheid Sanitari, ja que representen la primera pedra del totalitarisme.

Vindran a xerrar amb nosaltres en Xavier Giró Martí, professor de periodisme polític de la UAB, en Xavi Artal de la Xarxa 9 Barris Acull i l’Ateneu Popular 9 Barris, en Muhammad Mubarak de l’Associació Papers i Drets per a Tothom, i la Clara Elena Romero de Mujeres Pa’lante (Colectiu Maloka, Colòmbia).

Presentarà i moderarà l’Àngels, companya de l’Assemblea Social del Guinardó-Can Baró i treballadora de l’Hospital de Sant Pau, que a més ens farà una petita introducció de la tancada que s’està duent a terme a l’hospital, en defensa dels drets laborals de les treballadores del centre i per una sanitat pública, gratuïta, de qualitat i universal.

Com sempre, al Casal d’Entitats del Mas Guinardó.

Deixa un comentari