La UI15M es suma a la vaga universitaria del 17 de Novembre

Des des de la Universitat Indignada 15M us volem informar que com a projecte ens hem sumat a la convocatòria de vaga universitaria del proper dijous 17 de novembre que ha convocat la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PDUP).

Creiem que és necessaria una important mobilització social per defensar la universitat pública en un moment que s’està veient sotmesa a un important atac, degut a les retallades pressupostàries que estan afectant a la contractació de professorat i del personal d’administració i serveis, a la vegada que es plantegen importants increments de les taxes i els preus dels estudis, fet que acabarà elititzant encara més l’ensenyament universitari i dificultant l’accès al coneixement de la societat.

A més la recent proposta de reforma del sistema de govern de les universitats catalanes plantejada per la Generalitat de Catalunya i que compta amb el suport de les principals forces polítiques i patronals empresarials preten posar en mans de les empreses i els poders econòmics les universitats públiques.

Tot i que el projecte de la UI15M planteja un accès lliure i universal al coneixement del conjunt de la població, creiem que es important mobilitzar-se en defensa de la universitat pública, no essent aquesta una lluita només dels estudiants i els seus treballadors, sinó que aquesta és una lluita que afecta al conjunt de la població, com poden ser les que s’estant duent a terme en la Sanitat, l’Educació o per aturar els desnonaments.

Per tot això us fem una crida a que participeu a la manifestació del proper dijous 17 de novembre a les 18 hores que començarà a Plaça Universitat, així com que feu la màxima difussió possible d’aquesta convocatòria.

Fer front a l’atac neoliberal i la mercantilització de les nostres vides totes i tots només és possible amb la nostra mobilització, conscienciació i passant a l’acció.

El 17N #ningúalsdespatxos #ningúalesaules #ningúacasa   http://reconstruimlapublica.wordpress.com/

Anuncis

One response to “La UI15M es suma a la vaga universitaria del 17 de Novembre

  1. Retroenllaç: Sant Andreu Indignat es solidaritza en diferents iniciatives! | Sant Andreu Indignat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s