UI15M

Qui som

La Universitat Indignada 15M, és un projecte popular, col·lectiu, autogestionat i gratuït, que té com a objectiu fomentar la formació crítica per poder transformar la societat. La nostra acció la portem a la pràctica  a partir de l’acció descentralitzada de les assemblees de barris, viles, pobles i ciutats i la col·laboració de diferents col·lectius i associacions.

Què volem

Inicialment portarem a terme una edició d’estiu que es desenvoluparà entre els dies 1 i 10 de setembre en les places i carrers dels barris i les vil·les de Les Corts, Sant Andreu, Gràcia, Guinardó i Can Baró, L’Hospitalet, Dreta de l’Eixample, Sant Antoni, Nou Barris, Sant Martí, el Clot i el Carmel. Es programaran tot un seguit d’activitats i xerrades per totes les places i carrers d’aquestes vil·les i barris.

A partir del 10 de setembre el projecte continuarà, mirant d’ampliar el nombre d’assemblees, col·lectius i persones que hi col·laborin i participin, per a generar una xarxa que permeti oferir una amplia oferta formativa. Per transformar la societat ens hem de formar i prendre consciència.

Per començar animeu-vos i participeu a la Universitat Indignada 15M d’Estiu.

Contacte

Fes-nos arribar suggerències i comentaris
General universitat.indignada.15m.estiu (arroba) gmail punt com
Activitats activitats.ui15m.estiu (arroba) gmail punt com
Us esperem!

Anuncis