Esdeveniments més enllà del possible

Aquest dissabte 4 de febrer a les 19 h a La Gordi (carrer Pons i Gallarza, 10. <M> L1 St. Andreu)

La Comissió de Cultura i la Universitat Indignada de l’Assemblea STAP us proposem venir a compartir amb nosaltres una estona de reflexió, literatura i música al voltant de la indignació i les utopies.

Us animeu?

“Esdeveniments més enllà del possible”

“una explosió freda, silenciosa… la costra del costum s’esquerdà en milers de bocins”

“Què significa canviar el món?”, plantejava el filòsof francés Alain Badiou el 25 de maig de 2011, ben pocs dies després de l’inici de les acampades i del naixement del 15M, del despertar de les consciències per a molts i moltes de nosaltres. Badiou reflexiona en aquest seminari sobre la veritat polítca i sobre l’esdeveniment polític. Per a ell, el 15M representa “una modificació brutal entre el possible i l’impossible”.

A “Esdeveniments més enllà del possible”, recollirem les reflexions de Badiou sobre aquesta transformació i les barrejarem -ho intentarem al menys amb molta il.lusió- amb el que per a cadascun de nosaltres representa aquest “esdevenir més enllà del possible”, aquest fet polític, aquesta utopia.

Reflexions filosòfiques, textos literaris, música… això és el que us proposem. Us convidem a ser també protagonistes de l’experiment. A aportar lectures, reflexions, evocacions, imatges… El que per a vosaltres pugui significar el moviment.

Un exemple: “Tot està per fer i tot és possible”, l’AMPA del l’Escola La Maquinista i Miquel Martí i Pol

O un altre, Gil Scott-Heron – The Revolution will not be televised

Us hi esperem!!!

“Esdeveniments més enllà del possible” forma part d’un cicle de “xerrades-tertúlies-seminaris-cosa indefinible” anomenat “A la deriva”. Aquestes sessions són un experiment de interacció entre filosofia-música-literatura-imatge. Sortirem a la deriva. Segur que arribarem a bon port.

Proposa: Grup d’Estètica i Política segle XXI
Organitza: Universitat Indignada i Comissió de Cultura. Assemblea Sant Andreu.

Deixa un comentari